Comparative Legal History om första världskriget

Februarinumret av Comparative Legal History – tidskrift för European Society for Comparative Legal History – är ett temanummer med fokus på första världskriget. De olika artiklarna behandlar världskriget och privaträtten i Frankrike, Österrike, Italien, Tyskland, England och Nederländerna. Genom de olika bidragen jämförs hur de extraordinära förhållandena under kriget påverkade avtalsförhållanden och rättsreglerna om avtal. Se vidare här och här.

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s