Konferens om Innocentius III

Vid universitetet i Murcia i Spanien planeras en konferens den 9-12 december 2015 om påven Innocentius III och hans tid. 1200-talets rättsutveckling inom den kanoniska och världsliga rätten kommer att stå i fokus. Call for papers finns här: CallForPapers_eng.

Arrangörerna har meddelat att bl.a. följande talare kommer att medverka: Kenneth Pennington (Catholic University of America), Dafydd Bened Walteres (University of Edingburgh), Robert E. Somerville (Columbia University), Antonio Pérez Martín (University of Murcia), Prof. Massimo Miglietta (Università degli Studi di Trento), Prof.ssa Francesca Galgano (Università degli Studi di Napoli Federico II). I inledningen av konferensen kommer kardinal Péter Erdő, ärkebiskop av Esztergom-Budapest och primas av Ungern att medverka.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s