Festskriftsöverlämning till professor Mats Kumlien

Tisdagen den 10 maj avtackades professor Mats Kumlien i Uppsala. Mats ”lurades” iväg till ett seminarium i Gustavianum under förevändningen att seniorprofessor Kjell Å Modéer skulle hålla ett seminarium. Föga anade Mats att seminariet snart skulle övergå ett en allmän hyllning av Mats forskargärning och överlämnade av en festskrift med titeln ”Arbetslinjer och långa linjer (Iustus 2016, en länk till boken finns här). Efter seminariet följde en mottagning på Gustavianum och kvällen avslutades med middag på slottet i Uppsala.

Stort tack för att vi fick vara med och fira dig, Mats! Vi är så glada att vi får ha dig kvar som seniorprofessor ett bra tag till!

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s