Professor Miloš Vec föreläser i Stockholm den 29 april

Föreläsningstips från professor Marie Sandström vid Juridiska fakulteten i Stockholm!

Juridiska fakulteten har inbjudit Miloš Vec att måndagen den 29 april kl 14 i Bergsmannen (plan 7 i Aula Magna) hålla en gästföreläsning om det ödesdigra Versailles-fördraget. Föreläsningen kommer att hållas på engelska.

Vec kommer också att samma dag hålla ett seminarium om staternas grundrättigheter i folkrättens historia. Seminariet börjar kl 10 och hålls i Kungsstenen (plan 7 i Aula Magna). Seminariet kommer att hållas på engelska.

Miloš Vec är professor i europeisk rätts- och konstitutionell historia vid universitetet i Wien, där han bland annat undervisar i rättshistoria, folkrätt och juridisk metodlära. Hans forskningsfält spänner över flera områden, såsom den juridiska metodlärans och rättsvetenskapens historia, konstitutionell rättshistoria och multi-normativitet. Därutöver har han under många år ägnat sig åt banbrytande forskning inom folkrättens historia.

Alla intresserade är hjärtligt välkomna! Ingen anmälan är nödvändig.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s